Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CHATKI SATURNINA

Adres obiektu Grottgera 23a, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.4
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Radosław Graczyk
Dodano: 2016-12-26
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-18 IP: xxx.235.42.120
 
 
   

Domki ze standardowym wyposażeniem i bez jakiegoś większego szału. Wszystko zgodne z opisem. Przy większej ilości osób może być troszkę ciasno. Możliwość dogrzania domu za dodatkową opłatą również na minus. Na plus za to lokalizacja. Domki schowane za domem właściciela z dala od turystów i zgiełku miasta. Fajnie zacienione i blisko do pobliskiego parku. Dla chcących odpocząć w spokoju bardzo fajne miejsce. Przydałoby się jakieś lepsze wyposażenie na tarasiku. Pozdrawiam.


 
 

Rodzina z Jeleniej Góry😊
Dodano: 2016-07-25
Pobyt od: 2016-07-17 do 2016-07-25 IP: xx.254.243.103
 

Miejsce godne polecenia. Apartament super wyposażony, blisko do plaży i promenady. Ciche, spokojne miejsce,plac zabaw dla dzieci i bardzo sympatyczni właściciele.


 
 

Rodzina z Nowej Soli
Dodano: 2016-07-25
Pobyt od: 2016-07-16 do 2016-07-24 IP: xx.68.146.132
 
 
    

Rewelacyjne domki, bardzo mili właściciele, blisko do plaży i na promenadę, jednym słowem - polecamy :)


 
 

Rodzina ze Śląska ;-)
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-02 do 2016-07-09 IP: xx.254.191.97
 
 
 

Świetne miejsce na wypoczynek, apartament nr 2 świetnie wyposażony czuliśmy się jak u siebie w domku , superowy plac zabaw dla dzieci wszędzie blisko ..cisza i spokój to co potrzebne dla odpoczynku..wszyscy zadowoleni z wakacji i szczerze możemy Polecić to miejsce..dziękujemy właścicielowi bardzo sympatyczny i pomocny..Pozdrawiamy serdecznie ..


 
 

Michał i Ula z rodziną
Dodano: 2016-06-23
Pobyt od: 2016-06-16 do 2016-06-22 IP: xx.251.164.220
 
 
    

Dziękujemy za miły pobyt. Domki super w spokojnym miejscu, wszędzie blisko. Serdecznie polecamy!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-28 11:46:43
Dziękujemy za pozytywną opinie i zapraszamy ponownie.
 
 

Kinga, Darek i Whyski
Dodano: 2016-05-08
Pobyt od: 2016-05-06 do 2016-05-08 IP: xx.204.138.45
 
 
    

To trzeba przeżyć. Słowo pisane nie jest w stanie oddać atmosfery miejsca i sympatii ludzi. Polecamy


 
 

Rodzina z Landshuta(Bayern)
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-08-16 do 2014-08-23
 
 
 

Katastroalny dostep do internetu,polaczenie konczy sie 3 metry przed domkiem.Jesli ktos lubi sie denerwowac,ze znowu przerwalo to polecam!Domek i jego polozenie jest w porzadku,wszedzie blisko.Spokojne miejsce i ladna okolica.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-23 13:57:30
W nawiązaniu do uwagi naszych Gości, zainstalowaliśmy wzmacniacze sygnału WiFi.
 
Rodzina z Viersen
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-26
 

Bylismy tam ponownie i bardzo dziekujemy za goscine .Bedziemy chcieli tam wrocic za rok.Pozdrawiamy serdecznie


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-07-31 20:24:37
Dziękujemy za wpis i zapraszamy ponownie. Dana i Piotr
 
 

Rodzina z Viersen
Dodano: 2013-09-11
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-29
 
 
 

Bylismy w sierpiniu i wszystkim polecam cisza .spokoj wszedzie blisko.Pozdrowienia dla Gospodarzy !!!!


 
Rodzinka z Leverkusen
Dodano: 2011-09-16
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-20
 

Serdecznie dziekujemy za pobyt w wspanialym miejscu jakim sa Chatki Saturnina, domek super czysty zadbany ,blisko morze, plaza super ,promenada ,las,sklepy np.do codziennej potrzeby gospodarze serdeczni,bardzo nam sie podobalo,dzieciom ,i naszej swince ktora byla z nami tez :) 2011-08-15 Rodzinka z Leverkusen


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie